L'HOME QUE PLANTAVA ARBRES.

ENRIC LLORT
l'home que plantava arbres - Enric LlortL'home que plantava arbres - Enric Llort i Carles ViarnèsL'home que plantava arbres L'home que plantava arbres - plànol

"L'home que plantava arbres" és un conte breu, escrit per Jean Giono el 1954. És el llibre més llegit a França juntament amb " El Petit Príncep" de Saint-Exupery. Un conte per a tot tipus de lectors, traduït a més de 12 idiomes. Un llibre que ha inspirat projectes de reforestació per tot el món.

"L'home que plantava arbres" neix de les ganes de poder fer arribar als escenaris un projecte que, a partir d'una història inventada, exposa una manera d'entendre i de viure la vida.

Un espectacle musical de petit format. Amb música composada per Manel Camp, amb arranjaments ara de Carles Viarnès. Protagonitzat per un actor-narrador i un pianista en directe és un espectacle ple d'ambients i atmosferes, de moments, de matisos i d'anècdotes on s'hi barregen la paraula amb la música, la reflexió amb les vivències, els somnis amb la realitat i la por amb l'esperança.

Un espai diàfan ple de fulles d'arbres. Un piano. Un actor i el públic al voltant de tot.

Actor: Enric Llort

Pianista: Carles Viarnès

Dramaturgia, direcció i lletres de les cançons: Enric Llort

Música: Carles Viarnes ho ha re-escrit i arranjat  a partir de les peces originals de Manel Camp.

Veu en off: Mireia Cirera

Disseny gràfic, imatge i fotografia: Roger Farré

Gràcies AMPANS per les fulles en mans del taller " L'art de Viure"

Comunicació i Gestió; Marta Almendro

Producció i Distribució: Pep Garcia - La General    + INFO I CONTRACTACIÓ AQUÏ

 

De " L'home que plantava arbres"· n'han dit...

"Una indiscutible obra mestra de l'art de contar"  / José Saramago ( escriptor)

"El bosc és l'ecosistema terrestre d'estructurs més complexa. La peça cabdal n'és l'arbre,i cal un poeta per descriure apropiadament la complexitat de l'arbre" / Ramon Margalef ( ecòleg)

"El text d'en Jean Giono és, en primer lloc, bell; D'una elaboració intel.lectual exquisida, apte per a tothom" / Martí Boada ( cientific ambientali geògraf)