POSTALS PRESENTS PER A UNA MARE ABSENT

POSTALS PRESENTS PER A UN MARE ABSENT 

Un llibre de 27 postals que són 27 instants, flaixos fugaços, quotidians, sorprenents, descoratjadors, tendres.... compartits amb la Maria i... l'alzheimer.

No és un llibre de records. És un llibre de moments escrits en temps real per l'autor, Pep Garcia,  mentre tot "allò" estava passant.

Aqui tens la crònica de la presentació escrita per Susana Paz i publicada al diari Regió7

I la crònica a Nació Digital, signada per Aina Torra

El pots  COMPRAR AQUI. I te l'envio allà on vulguis. I si vols, signat i dedicat.

La periodista Susana Paz, del diari REGIÓ 7 ho explica així de bé...

I aqui podràs saber + coses de mi.

 

 

L'alzheimer va entrar per la finestra de casa l'estiu del 2011. La Maria " estava bé", però ja no estava sola. l'Alzh no tenia intenció de deixar-la. Quan l'Alzh arriba, la vida, enmig d'un sentiment de desorientació i de pèrdua aclaparadors, només ens regala instants, moments, flaixos fugaços que vaig (intentar) capturar, a l'instant i en temps real, en forma de petites "postals" en què es veu, o s'entreveu, el que passa, o el que no, el que es fa, o el que no, el que es pot, i el que no, el que és i el que havia estat... I va ser tot acompanyant i pensant en la Maria i malfiant-me de l'Alzh que vaig escriure aquestes... postals presents per a una mare absent.

"Ens deixes llegir un munt de postals,moments compartits entre tu i la mare, que ens ajuden a entrar en aquest lloc tan incomprensible de manera conscient" Cristina Maragall, del pròleg

Publicat per Edicions de l'Albí www.lalbi.cat

Amb pròleg-postal de Cristina Maragall

Aquest llibre va dedicat a les persones amb alzheimer i als seus cuidadors. A les Associacions, entitats i professionals que treballen, acompanyen i investiguen l'alzheimer. Sense ells estaríem més sols, més perduts. Per això els beneficis corresponents als drets d'autor d'aquest llibre són per a la Fundació Pasqual Maragall.

Acte de presentació a Manresa - Sala La Plana de l'Om el 5 de març de 2018.  Fotos de Jordi Preñanosa