Acomiadar-nos dels que ens han deixat…

…en el moment del COMIAT…

Acomiadar-nos dels que ens han deixat.

Ens caldrà fer-ho quan ho poguem fer.

He decidit crear  ” COMIAT”  per ajudar-vos a fer-ho bonic

Enmig del dol per la pèrdua d’una persona estimada, el comiat és el gest que ens permet expressar, verbalitzar i compartir els sentiments i les emocions derivades de la pèrdua i, també, de tot allò que, en vida, ha significat la persona estimada que ens ha deixat.

Ara no ho podem fer. Ningú ho pot fer. I això ens deixa – encara més – orfès, tristos.

Sempre m’he dedicat a la gestió de moments i emocions col.lectives compartides. Moments en els que vivim i compartim una mateixa experiència. I sé que si aconseguim que aquests moments – dificils i delicats – siguin bonics, nets, sincers i envoltats de tot allò que té sentit per a nosaltres, els que ens quedem, i per a la persona que ens ha deixat, el comiat és un record profund, gratificant i reparador que ens dóna llum i escalf quan més ho necessitem. Com ara. I que ens acompanyarà sempre.

Em poso a disposició dels que heu perdut una persona estimada per ajudar-vos a fer, quan es pugui, l’ACTE de COMIAT que ara no ha estat possible.

Si vosaltres, o algú del vostre entorn ha sofert una pèrdua i creieu que us puc ajudar..

Contacteu-me i en parlem.

Abraçada!

Pep Garcia – Gestor Cultural  pep@lageneralsl.com  – 938770808 – 629742666

Elsa Mira: Art i Comunicació

www.pepgarcia.cat

COM 

Parlem. Us escolto i visualitzem quin comiat voleu. o quin penseu que hagués volgut. I ho preparem.

El que voleu dir, el que voleu compartir, les persones que voleu / penseu / sentiu que hi voldrien ser

Íntim o col.lectiu

QUAN

A partir d’una data que es permeti fer trobades col.lectives, escollir un dia. No hi ha pressa. Teniu tantes ganes de fer-ho que no hi ha pressa. Podem escollir el dia que més ens vingui de gust. O una data que tingui sentit especial a nivell personal, familiar. Potser una data especial per a la persona que ens ha deixat

QUÈ

Un acte bonic, sentit i sincer. Records,pensaments, sentiments, textes poètics, música. Actes on hi pugui participar tothom que creieu que hi ha de ser. Farem l’acte que pertoca. Personal.

L’acte que us surti de dins

Actes amb sensibilitat, sentiment, bellesa i sobretot personals, vitals i sincers.

ON

Triarem un lloc.  Interior o exterior. Algun dels paisatges que tenen significació en les vostres  vides. Segur que teniu un lloc ( o més) on sabeu que us hi trobareu especialment bé.

Un lloc bonic.

Acomiadar-nos dels que ens han deixat.

He creat “COMIAT” per ajudar-vos a posar una mica de pau a la tristesa.

ACOMPANYAMENT  & Us escoltem

PENSEM & El tipus d’acte que voleu fer

ORGANITZEM & Ens cuidem de tot el que calgui

I EL TEU PROPI COMIAT

La mort és encara un tabú per a bona part de la nostra societat. Això ens impedeix pensar-hi amb naturalitat  i serenor i menys encara, preveure i preparar  aspectes relatius a la nostra pròpia mort, al nostre propi comiat. T’ofereixo l’opció de parlar-ne per planificar alguns d’aquestes aspectes  i fer-ho ara, en ple moment vital. Deixar enllestit el teu comiat com a exercici vital, amb confidencialitat i lluminositat,  pensant en els que quedaran.

I en tu.

Quedem una tarda i ho parlem.  Fem-ho.

abraçada!

Pep Garcia

AIXÍ HO EXPLICA EL DIARI REGIÓ 7

COMPARTEIX