Avís legal i Política de protecció de dades

El lloc web ubicat a la URL www.lageneralsl.com  (en endavant, la Web) és propietat de La Particular d’Oci S.L. i de Josep Garcia Orri , operant sota el nom comercial de LAGENERAL qui té tots els drets, en qualitat de titular o llicenciatària, sobre el contingut, disseny i codi font de la mateixa. El lloc web s’ha construit usant programes i llenguatges de codi obert (Drupal, Php i Mysql)

L’ús del lloc web és gratuït i es realitza sota l’exclusiva responsabilitat de l’usuari, reservant-se La Particular d’Oci S.L i Josep Garcia Orri. el dret de modificar sense avís previ la presentació, configuració i contingut de la Web així com les condicions d’accés a la mateixa. Els usuaris de la Web no faran res que pugui danyar la imatge o drets del seu autor.

Dades del titular de la Web:

  • La Particular d’Oci S.L. 
  • Carrer Sèquia 67 A Baixos, 08242 Manresa (Catalunya)
  • CIF. B63650535 / 
  • Registre Mercantil de Barcelona, Tom 37044, Foli, 0054, Fulla 296156, Inscripció 1B-63550535.
  • Contacte: lageneral@lageneralsl.com

PROTECCIÓ DE DADES:

D’acord amb LOPD  15/1999 i del RGPD – 2016, que ha entrat en vigor el 25 maig 2018, manifestem que:  Les dades personals que consten en aquest web ( www.lageneralsl.com)  estan incorporades en un fitxer responsabilitat de Josep Garcia Orri 39.335219-k, inscrit en el registre de l’agència espanyola de protecció de dades, amb la finalitat de gestionar la relació contractual amb els nostres clients i informar dels nostres producte i serveis. Vostè pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició dirigint-se per escrit a les nostres oficines, al carrer Sèquia 67 A baixos 08242 de Manresa o bé enviar-nos un correu electrònic a lageneral@lageneralsl.com indicant la referència LOPD. Gràcies.

Perquè les fem servir?

Tractem les teves dades personals NOMÉS  per poder enviar-te informació, noticies i promocions rellevants sobre la nostra activitat cultural. Només per això. I no les venem ni proporcionem a tercers.

Durant quant de temps?

Conservem les teves dades personals durant el periode que duri la nostra activitat de gestió i producció cultural. En cas de cessar la nostra activitat, transcorreguts els terminis de prescripció legal, destruirem les teves dades.

Quins són els teus drets?

Accés: Pots cònèixer i ontenir gratuitament informació sobre les teves dades.

Rectificació: Pots corregir errors, modificar les dades inexactes o incompletes.

Supressió: Pots demanar que se suprimeixin les teves dades.

Oposició: pots demanar que no es facin servir les teves dades per a segons quines finalitats.

Limitació: Pots emanar que es limiti el tractament de les teves dades en certs casos.

Portabilitat: Pots demanar que es traslladin a una altra entitat les dades que ens hagis facilitat.

En totes les nostres trameses hi ha un botó per poder exercir automàticament qualsevol d’aquests drets per als quals no cal el nostre consentiment sinó només la vostra voluntat.

Pots ecercir els drets que t’atorga el reglament a

LaGeneral. Sèquia 67 A bxs 08242 Manresa – 938770808 – lageneral@lageneralsl.com

La Particular d’Oci S.L. adopta les mesures de seguretat raonablement adequades, conforme a les seves possibilitats i estat de la tecnologia, per garantir el funcionament de la Web i la seguretat dels usuaris. No obstant, les mesures de seguretat a Internet no són completament fiables i per tant no es garanteix la inexistència de virus ni altres elements que alterin els sistemes informàtics (software i hardware) o documents de l’usuari.

Els continguts de la Web són merament informatius i divulgatius. La Particular d’Oci S.L. no garanteix la utilitat, veracitat ni actualitat del contingut de la Web.

La visita a la Web no suposa el registre de dades de caràcter personal.

L’accés i navegació a través del web és públic excepte en aquelles àrees d’accés restringit a les qu només es podrà accedir mitjançant la contrassenya facilitada per La Particular d’Oci S.L. La contrassenya és personal i intransferible, obligant-se l’usuari a usar-la de forma diligent i confidencial i a no permetre el seu ús a tercers no autoritzats per La Particular d’Oci S.L. L’usuari haurà de comunicar de forma immediata a La Particular d’Oci S.L. qualsevol fet que permeti l’ús indegut de la contrassenya d’accés a les àrees restringides, amb l’objectiu que La Particular d’Oci S.L. pugui procedir a cancel·lar-la.

L’establiment de qualsevol enllaç des de la Web a altres llocs web aliens i/o des d’altres llocs web la Web no implica que existeixi cap tipus de relació entre La Particular d’Oci S.L. i el responsable de l’altre lloc web, ni s’ha d’interpretar aquest enllaç com una aprovació de La Particular d’Oci S.L. dels continguts i activitat del lloc web aliè.

La Web es regeix per la llei espanyola i qualsevol divergència que sorgeixi serà dirimida pels Tribunals on radica La Particular d’Oci S.L.