Comunicació

Artista i creador: 

Parlem de tu, sabem el què fas i ho podem explicar

Difondre, compartir. Fem servir el teu mateix llenguatge i els nous canals per fer saber de tu. I sabem a qui explicar-ho i com. I per vendre, el primer és explicar. Ningú no compra allò que no sap. Tu ho fas i nosaltres ho fem saber. Parlem de tu.

 

Nous formats de treball i col.laboració

T’ explico i et proposo els meus nous formats de treball fruit de la reflexió, l’anàlisi i els canvis en el sector a partir, sobretot, de l’aparició i instauració de les eines tecnològiques 2.0 que han transformat de dalt a baix els mecanismes de contractació.

Jo venc. però també…ajudo a vendre. De fet qui et vens… ets tu. Jo t’ajudo.

I això és el que faig

 

D’acord? Com?

Fem un pacte. Jo et proposo que durant un periode pactat ( una setmana / un mes / 3 mesos / sis mesos / un any… ) el temps que estipulem, jo faré accions de Comunicació artística de les teves creacions i espectacles. Sóc jo parlant ( bé) de tu mitjançant diferents canals:

*web ( al nostre  web amb links amb el vostre i interacccions 2.0)

*blog

*twitter

*Facebook / … etc

i tot això  aprofitant la nostra gran bbdd, el coneixement que tinc del sector i un criteri amb el que sempre m’he mogut pel país.

No oblidis que sóc jo qui parla ( bé)  de tu

Sóc un prescriptor-recomanador-mediador parlant de tu a gent del sector (possibles compradors) i també al públic obert ( també possibles compradors ja que avui en dia no saps mai on hi ha un possible comprador). Parlo de tú, explico, les teves virtuds, penso a qui li pot interessar saber de tu….. i ho faig des d’una certa perspectiva, des d’una certa distància adecuada i, sobretot, des la base del meu projecte:   No parlo bé de tu perquè hagi fet un pacte previ sinó que he fet un pacte previ perquè penso que el que fas i el que ofereixes val la pena. I és clar, no parlo de tothom. Ni de tot. Aquí hi ha l’única cosa que no ha canviat: Sé de què parlo. Ho he vist, ho conec i en puc parlar. Com he fet sempre.

Prèviament ens posem d’acord en quin target, perfil o espai ens interessa interactuar. I ho fem

 

Pactem un preu.

Una xifra petita ( no és un %, m’allunyo tan com puc de l’antic % del “representant”) d’un nombre d’actuacions a concretar en el periode que diguem. Es tracta que nosaltres poguem cobrar-nos la dedicació i la feina però -això és important – no fent-vos avançar diners sinó compartint risc.

 

Si TU no fas actuacions, JO  no cobro.

Es tracta doncs, si la idea interessa, de pactar la quantitat i el nombre d’actuacions. Estic obert a propostes i la clau és l’acord.

Ara ja t’ho he explicat. I ho he fet perquè vosaltres teniu espectacles que considero interessants i amb els que podriem compartir estratègia. Els temps han canviat i la feina dels ” promotors” també. El fons continua essent el d’abans ( promoure contigits culturals i artístics) però la forma ha de ser nova. Jo he ideat aquesta.

En parlem, si vols.