El ( vostre) viatge amb Tombs Creatius

Aquest post és breu. Serà breu.

Com l’espectacle de què parlo. Espectacle? Diguem-ne acció, performance, instal.lació… que dura 3 minuts. Només 3 minuts i un espectador, només un, en cada passi. És  ” El viatge”, la darrera creació de la factoria artesanal  Tombs Creatius dirigida amb el cap i les mans destres de Toni Tomàs, amb camp base i centre d’operacions a Bellpuig. Anoteu-vos: El viatge. I si us el trobeu en alguna plaça, en algun racó en algun indret inesperat, entreu-hi sense pensar-hi. Tres minuts no us canviaran la vida si però… us sentaran de meravella.

Toni Tomàs és d’aquells creadors del país que no s’aturen ni un moment.  Com més hi tracto més conscient sóc que és ple d’idees. Moltes més de les que m’imagino. I en Toni és dels que  passen de les paraules a les idees i de les idees als fets. Sempre amb el carrer com com a espai de treball i sempre amb la creativitat per bandera. I l’art. Fer jugar, fer rumiar, fer aprendre, fer somriure, fer descobrir. Us pensareu que això no és un post sinó un spot promocional, oi? Doncs potser si però… que no s’han d’aplaudir, acompanyar i recomanar les bones idees? Doncs fet.

Volem acompanyar-nos a emprendre aquest viatge.  Contacteu-nos per saber-ne detalls i preus especials de promoció per als nostres clients.

La foto és la ” nau” dins la qual has d’entrar per gaudir d’un viatge molt íntim i personal. Terapèutic, també. S’ha estrenat a la Fira de Titelles de Lleida 2015.

COMPARTEIX