Els temps han canviat. Nosaltres també

Els temps han canviat. Nosaltres també. Abans veniem espectacles, ara ajudem a vendre. Oferim criteri als programadors quan han de triar i donem eines als artistes per treballar millor.

Quines?

Tenim plans de serveis de Consulting, Gestió, Comunicació i Distribució perquè pensem que podem fer coses per als artistes. Coses que necessiten.

La qüestió és saber-nos explicar bé per tal que els artistes, les companyies, els creadors, sàpiguen que poden adreçar-se a nosaltres amb una mirada nova, amb objectius nous. Fins ara hem estat només – i no era poc – un punt de referència per a la venda. Per a la venda puntual o am la intenció d’establir pactes d’exclusivitat.  Pensem que és l’hora de treballar diferent. Som i volem ser una eina. Tenim recursos, capacitat i coneixement per fer coses per als artistes allunyant.nos de conceptes – antics – com el “tant per cent” o la ” comissió”. Som gestors i podem gestionar encàrrecs que ens feu. Podeu trucar a una porta, la nostra, on us podem oferir serveis i resoldre dubtes. Som un punt de servei per fer-vos totes aquelles coses – legals, burocràtiques, institucionals.. – que necessiteu. No som agents, som gestors. No som representants, som assessors que podem fer gestions i cumplir encàrrecs segons les vostres necessitats.

Estem començant una linea nova de treball i ara ens cal explicar-la i explicar-la bé. Són molts anys d’inèrcia en les relacions artista-representant i nosaltres ara diem, ep! ja no nom allò. Som un altra cosa. Fem un altre cosa. Hem canviat. Us convidem a comprovar-les, a tastar-les, a fer-les servir. Tenim eines, com deia, i les posem a l’abast de l’artista, del creador.

Un concepte nou. Una nova forma de treballar. Un nou paper. Noves possibilitats de treballar junts en un marc sense fronteres. Us animem a descobrir-lo.

COMPARTEIX