“En perspectiva” el nou directe d’ANAÏS VILA

La cantautora Anaïs Vila fa gairebé una dècada que trepitja els escenaris catalans cantant els seus temes propis que s’engloben en una quarantena de canóns publicades dins de 3 discos i alguns senzills, a més de col.laboracions amb artistes com Mazoni, Clara Peya, Pantaleó o Manu Guix.

Immersa en la creació del que serà el seu 4art disc d’estudi, la cantant i guitarrista presenta un nou directe on revisa els temes més icònics de la seva trajectòria com a compositora. Acompanyada, de nou, d’Andreu Moreno i Pep Soler, els productors del seu últim disc Contradiccions, ens brinda un espectacle que manté l’atmosfera de la seva evolució sonora com a artista, però que rememora els seus inicis tornant a portar a l’escenari algunes de les seves primeres cançons.

” En perspectiva” és una col.lecció de les millord cançons d’Anaïs Vila.

75 minuts on perdre’s en l’atmosfera del vellut de la veu d’una de les cantants que constitueixen les noves fornades d’artistes femenines de Catalunya. Amb tota l’emergència i l’energia de l’evolució que la caracteritza i tota la maduresa d’empènyer un projecte propi des de fa gairebé 10 anys.

Anaïs Vila, veu guitarra elèctrica

Pep Soler, sintetitzador, sàmpler i veu

Andreu Moreno, bateria i bass synth

Joan Sanllehí, so

Escolta FRICCIONS d’Anaïs Vila

Escolta REREFONS d’Anaïs Vila

 

 

Documents:

COMPARTEIX Aquesta pàgina