(RE) TROBAMENT Manel Camp – Pep Garcia

(RE) TROBAMENT

 Manel Camp  &  Pep Garcia

PIANO i PARAULES

Una Vetllada poètico-musical-  íntima i també subversiva

per a fer en  espais exteriors o interiors.  Íntims, singulars

Amb el públic envoltant el piano. Gaudint com mai de la proximitat i la intimitat…  i garantint la distància física.

escoltar –  gaudir –  pensar –  emocionar  – recordar – reflexionar – revoltar

 

 ” És el retrocés el que dóna a l’home l’empenta per avançar”

Aquesta frase d’Stefan Zwig és la que he tingut present a l’hora d’encarar les setmanes de confinament, és per això que he dedicat una gran part del temps en retrobar-me amb aquelles músiques que vaig escriure ja fa molt temps com una forma de fer present el passat i trobar l’energia pel futur.

He volgut compartir aquesta música amb les persones més pròximes, dia a dia amb un acte d’agraïment cap a totes elles. Em vaig proposar acompanyar des de la distància els familiars i amics en aquests dies de confinament gravant de forma casolana i sense més pretensió que oferir petites píndoles musicals.

Ara voldria compartir amb tots vosaltres aquestes músiques amb una proposta íntima i propera, tornant a l’essència del petit format, com quan va aparèixer, cap allà el s. XVII, el concert públic. Per això recuperarem la idea de vetllada artística on les músiques al piano aniran acompanyades de les reflexions escrites per Pep Garcia.

Manel Camp – pianista

Són seixanta-tres pensaments els que conformen el ” diari (absurd) d’estar per casa”. Es tracta d’un diari en temps real de sensacions, emocions i reflexions, escrites durant el confinament. Un diari (absurd) com el que vam viure i que ara, en perspectiva, ens descol.loca potser un xic més. I ens sorprèn. Potser perquè tenim poca memòria.

Per a l’espectacle n’he fet una tria de les (re) flexions que ens ha dut el dia a dia de tots aquests mesos pandèmics i que ens semblen inversemblants, llunyanes fins i tot.

Pep Garcia – gestor cultural i escriptor

 

ESTRENAT a la FÀBRICA VELLA de SALLENT el 5 setembre 2020. Aquesta és la crònica que n’ha escrit Toni Mata per al diari Regió7

LA VETLLADA

Jugant amb l’etimologia de la paraula TROBAR, proposem una vetllada on la invenció escrita es conjuga amb la creació musical, alhora que suposa el retrobament de músic i escriptor amb el públic després d’aquest parèntesi forçat.

Cada vetllada serà única on triarem 15 peces musicals acompanyades d’una tria de reflexions pandèmiques i postpandèmiques. La selecció de cada una d’elles respon a la idea de generar la simbiosi perfecta pel que fa al significat i l’esperit d’ambdues.

El concert de petit format suposa un RETROBAMENT individual entre artista i persona. És un tornar a l’essència de compartir amb cada un de vosaltres de forma personalitzada i íntima el nostre ofici.

 

 

Documents:

COMPARTEIX Aquesta pàgina