SALVA RACERO, TORNO A RESPIRAR… al teu costat!

TORNO A RESPIRAR

concerts de SALVA RACERO pel 2024

Un espai. La vostra plaça, el vostre casal, aquell racó que podem convertir en un aixopluc on hi estiguem bé, compartint una vetllada musical on no només hi ha música, on potser prendrem un vi acompanyats. Som nómades, estem de pas i per això volem compartir i gaudir amb vosaltres, a casa vostra una vetllada artística

Torno a Respirar  és anar a buscar l’essència d’allò que ens arrela.  Som viatgers sense destí concret i descobrim fascinats, noves terres, cultures, horitzons. Nòmades ens porta a l’essència de les cançons.

Salva Racero: guitarra i veu

Marc Quintillà: guitarres

Jordi Campoy: piano

Amb una veu potent i plena de matisos, el concert es mou entre el pop, les balades, els mitjos temps,  amb lletres plenes de sentit que arriben al cor. Una nit per recordar amb una tria de 20 cançons que et commouran  plenes d’emocions musicals i matisos vocals  que et faran sentir com mai.

Un concert amb 20 cançons que et commouran 

…Així vull viure – Gris – Immortals – Falling Slowly – L’Alba – La casa que vull – Londres – Neva – No em demanis que et recordi – Nòmades – Paradís – Que boig el món – Tornarem – Torno a respirar – Vaig – …

Si voleu un FORMAT + GRAN:

TORNO A RESPIRAR amb TOTA la BANDA!!

Una explosió d’enèrgia positiva i engrescadora que es mostra en un concert vital i optimista. Un concert vibrant i apassionat, també emotiu i tendre. És així com Salva Racero enten la música i la vida.

VENIM? 

Ara és el meu moment de mostrar i compartir tot el que duc a dins. L’essència amb consciència. Compartint el meu viatge personal vital amb les meves cançons i les que m’he fet meves a través de la veu i el que tinc darrera la veu, l’ànima.

Torno a respirar,nom que prové del titol de la cançó que obre el meu darrer disc i que pretén transmetre la certesa que tornarem a respirar sense mascaretes, que  tornarem a respirar a l’aire lliure i que ens sortirem. Perquè quan la música flueix i s’apropa a la gent en temps difícils, hom sent que es pot tornar a respirar i, més encara, quan es musiquen cançons amb un to reflexiu, positiu, optimista.

Us ve de gust tornar a respirar?

SALVA RACERO

Documents:

COMPARTEIX Aquesta pàgina