M’agrada & No m’agrada

M’agrada que es programi per Nadal. No m’agrada que es programi qualsevol cosa. M’agrada que es pensin parcs de Nadal. No m’agrada que es facin parcs de Nadal sense pensar. M’agrada que hi hagi espectacles als parcs de Nadal. No m’agrada que, als parcs de Nadal, els espectacles siguin un farciment del guirigall i no hi hagi forma de gaudir-los. M’agraden els esponsors. No m’agrada quan els sponsors s’ho mengen tot. M’agrada el seny. No m’agrada el tot s’hi val i amb els nens no es juga.  M’agrada, és clar, que per Nadal i festes s’instal.lin circs. No m’agraden tots els circs. No només consulteu sinó que, si pot ser , trieu i trieu bé. M’agrada l’home dels nassos. No m’agrada que l’home dels nassos estigui mig oblidat. M’agraden els tallers creatius. No m’agraden els tallers de… qualsevol cosa. M’agraden els inflables. No m’agrada quan només hi ha… inflables. M’agrada el tió i el caga tió. No m’agraden tota aquest exèrcit  de pares nadals escanyolits amb què el comerç ens espera pels carrers. M’agraden els pastorets, però m’agradarien més si no fossin tan llargs. Per Nadal m’agrada anar a un bon teatre en familia a veure un bon espectacle, mireu les cartelleres i trieu bé. No m’agrada que la gent no sàpiga ni que va a veure. Ni per Nadal no tot és bo, encara que ho sembli. M’agrada diferenciar l’oci de la cultura. No m’agrada que de vegades no es vegi la diferència. M’agraden les Nadales. Però no m’agraden tot el dia. Ni tota la nit. M’agrada el Nadal però si s’hi programen coses boniques i es programen bé, encara m’agrada més.

EL dibuix és de Toni Ortiz, fet en directe a la gala ” una nit per recordar” de Santasusana Assegurances al Teatre Kursaal de Manresa el dia 23 de desembre de 2010.

COMPARTEIX