Qui sóc?

pep-garcia

Vic 1964 i a Manresa des de ben petit i és des d’on treballo. Ara dormo ( i +)  al Penedès.

Professional de la gestió Cultural i artística des de 1989. Productor, programador i distribuidor d’espectacles i arts escèniques. Organitzo, gestiono i presento quan cal actes i esdeveniments. Escric llibres, articles i guions.

Cultura en Acció 

Sóc funambulista
Sóc funambulista i no ho sabia. Només sabia que em feien por... els funambulistes...

Benvingut al meu espai web. Aqui trobaràs les coses que faig, les que coses que em passen, les coses que sento, les coses que penso, les coses que m’invento, les coses que dic, les coses que escric.

Seguidor de  Bob Dylan, m’agradaria haver conegut Houdini i sóc col.leccionista de dissabtes.

El valor de l’art està en l’emoció que pot transmetre. I l’emoció depèn de la qualitat de la creació i que aquesta estigui ben programada, ubicada i comunicada. Si no hi ha emoció o no hi ha públic no hi ha valor.

Si canvies la manera de mirar les coses, les coses canvien. Si, aquesta frase em va canviar la vida.

Treballo per l’emoció.

.el meu INSTAGRAM és….@peplageneral

download

Funambulista... com tu

Una vegada, després d'un salt al buit, el 2015, vaig fer una conferència TED. Sobre mi i sobre els funambulistes com tu. Si tens 18' i ganes d'escoltar, entra-hi, clicant la imatge. gràcies.

ORGANITZO ACTES I ESDEVENIMENTS

Organitzo el teu acte. Gran o petit. Amb cura, escoltan-te i procurant comunicar allò que cal i com cal. El dissenyo, l'escric, el " veig" i, si cal, el presento i faig de mestre de cerimònies. Actes - Gales - Debats - Llibres - i ho faig per a Institucions Empreses - Particulars - Entitats - Col.lectius... i per tu.

Faig XERRADES sobre ALZHEIMER

"10 coses que ha après amb l'alzheimer... tot i que jo no volia" és el titol de la xerrada-presentaciò que faig sobre ALZHEIMER. Per sensibilitzar, visualitzar, acompanyar, compartir... Demaneu-m'ho. vinc allà on sigueu a fer-la

SI CAL SOC MESTRE de CERIMòNIES

Presento actes. Al meu estil, que vol dir... parlem-ne. Actes d'empresa o socials. Actes culturals o de causes (in)justes. Dir el que cal amb un to, el meu, personal.

I passo a L'ACCIÓ PER CAUSES (IN) JUSTES

Activista cultural i social. Compromès amb causes, amb la cultura, amb col.lectius i entitats que treballen per coses que valen la pena i que interessen. I quan alguna cosa és d'interès... m'hi poso

COMIAT

Potser has pensat com t’agradaria que fos el teu comiat d’aquest món. Ens trobem i t’ajudo a pensar-ho i deixar-ho escrit

si se

dljqldjqdjqldjqldjqldjqldjqldjqldjqldjqljdqldjqjdlqjdlqdjlqdjlqjdlqdjlqjdj

jo que se

ldjqdjqldjqldjqldjqldjqldjqldjqldjlqdjlqdjqldjlqjdlqqllqdjqldjlqjljqlllllllllld

ser

dlqjldjqldjqdjldjqldjqdjqldjqldjqldjldjlqjdljdljdldjqljdldjdjlqdjlqjdlqdjjjjj

EG2Sw6NXkAAXIpP

M'agrada

Anar a peu a la T1 de  l’aeroport és la idea més potent que he vist en molt temps. A peu es pot anar a tot arreu..

1570933295441

No m'agrada

Els que, gent d’aqui,  fins i tot avui han callat quan s’ha sabut la sentència….

ESCRIC

Premiat als Premis Octubre de 1987 amb la ” Guia eròtica de la Catalunya endins”.

El 2014 publico “Perduts”, el meu primer llibre de relats. ( Edicions La Mínima).

 Formo part del col.lectiu Narradors Centrals amb qui participo en el volum de relats “Tot és possible” (L’Albí 2014) i amb el col.lectiu ” Lola Palau” hem capgirat els 10 manaments amb el llibre ” Que Déu ens agafi confessats” ( L’alBí 2018).

Articulista i columnista setmanal des de dècades al diari Regió7.Els meus articles tracten temes d’actualitat ( o no) i  quasi sempre amb un punt d’humor. He dit quasi.

El 2018 publico “Postals Presents per a una mare absent”(Edicions de l’Albí) un libre poètic vital i delicat sobre l’Alzheimer  a benefici de la Fundació Pasqual Maragall.

i ara estic escrivint… Ai! que això no es pot dir.

No tinc mantres, però els estic buscant… Mentrestant practico “Cultura en Acció

Llibres

Perduts copia

Perduts

Un llibre de relats de ficció, escrit per Pep Garcia. Relats de ficció. D'humor ( negre) de situacions quotidianes que no ho semblen. No són uns relats per canviar el món però si que canvien la vida dels protagonistes

postals-presents-per-a-una-mare-absent

Postals presents per a una mare absent

L'alzheimer va entrar per la finestra de casa l'estiu del 2011. La Maria "estava bé" però ja no estava sola. L'Alzh no tenia intenció de deixar-la...

Articles al diari Regió7... i d'altres escrits

A punt per sortir…

Pensant en demà ( dilluns 14)  que potser és quan hem d’estar… A punt per sortir… Article publicat al diari Regió7 el 13 octubre 2019.

Gràcies! Ens agradarà molt coneixer-te i que ens coneguis