Qui sóc?

pep-garcia

Vic 1964 i a Manresa des de ben petit i és des d’on treballo. Ara dormo ( i +)  al Penedès.

Professional de la gestió Cultural i artística des de 1989. Productor, programador i distribuidor d’espectacles i arts escèniques. Organitzo, gestiono i presento quan cal actes i esdeveniments. Escric llibres, articles i guions.

Cultura en Acció 

Sóc funambulista
Sóc funambulista i no ho sabia. Només sabia que em feien por... els funambulistes...

Benvingut al meu espai web. Aqui trobaràs les coses que faig, les que coses que em passen, les coses que sento, les coses que penso, les coses que m’invento, les coses que dic, les coses que escric.

Seguidor de  Bob Dylan, m’agradaria haver conegut Houdini i sóc col.leccionista de dissabtes.

El valor de l’art està en l’emoció que pot transmetre. I l’emoció depèn de la qualitat de la creació i que aquesta estigui ben programada, ubicada i comunicada. Si no hi ha emoció o no hi ha públic no hi ha valor.

Si canvies la manera de mirar les coses, les coses canvien. Si, aquesta frase em va canviar la vida.

Treballo per l’emoció.

.el meu INSTAGRAM és….@peplageneral

download

Funambulista... com tu

Una vegada, després d'un salt al buit, el 2015, vaig fer una conferència TED. Sobre mi i sobre els funambulistes com tu. Si tens 18' i ganes d'escoltar, entra-hi, clicant la imatge. gràcies.

ORGANITZO ACTES I ESDEVENIMENTS

Organitzo el teu acte. Gran o petit. Amb cura, escoltan-te i procurant comunicar allò que cal i com cal. El dissenyo, l'escric, el " veig" i, si cal, el presento i faig de mestre de cerimònies. Actes - Gales - Debats - Llibres - i ho faig per a Institucions Empreses - Particulars - Entitats - Col.lectius... i per tu.

Faig XERRADES sobre ALZHEIMER

"10 coses que ha après amb l'alzheimer... tot i que jo no volia" és el titol de la xerrada-presentaciò que faig sobre ALZHEIMER. Per sensibilitzar, visualitzar, acompanyar, compartir... Demaneu-m'ho. vinc allà on sigueu a fer-la

SI CAL SOC MESTRE de CERIMòNIES

Presento actes. Al meu estil, que vol dir... parlem-ne. Actes d'empresa o socials. Actes culturals o de causes (in)justes. Dir el que cal amb un to, el meu, personal.

ACOMIADAR-NOS DELS QUE ENS HAN DEIXAT

Acomiadar-nos dels que ens han deixat. Ens caldrà fer-ho quan ho poguem fer. Per això he decidit crear COMIAT. Per ajudar-vos a fer-ho bonic
CONTACTEU I PARLEM

COMIAT

Potser has pensat com t’agradaria que fos el teu comiat d’aquest món. Ens trobem i t’ajudo a pensar-ho i deixar-ho escrit

si se

dljqldjqdjqldjqldjqldjqldjqldjqldjqldjqljdqldjqjdlqjdlqdjlqdjlqjdlqdjlqjdj

jo que se

ldjqdjqldjqldjqldjqldjqldjqldjqldjlqdjlqdjqldjlqjdlqqllqdjqldjlqjljqlllllllllld

ser

dlqjldjqldjqdjldjqldjqdjqldjqldjqldjldjlqjdljdljdldjqljdldjdjlqdjlqjdlqdjjjjj

#culturasegura

M'agrada

Veure com TOT el sector cultural ha sabut estar a l’alçada per convertir els espais culturals en espais segurs. I de veure com el públic de cultura es comporta com cal.

Cultura-segura-DESTACADA

No m'agrada

La vacil.lació constant, l’ambigüetat i el mal tracte que els governants estan dispensant al món cultural. He dit, cultural, no al món de l’oci.. que és tot un altre món

ESCRIC

Premiat als Premis Octubre de 1987 amb la ” Guia eròtica de la Catalunya endins”.

El 2014 publico “Perduts”, el meu primer llibre de relats. ( Edicions La Mínima).

 Formo part del col.lectiu Narradors Centrals amb qui participo en el volum de relats “Tot és possible” (L’Albí 2014) i amb el col.lectiu ” Lola Palau” hem capgirat els 10 manaments amb el llibre ” Que Déu ens agafi confessats” ( L’alBí 2018).

Articulista i columnista setmanal des de dècades al diari Regió7.Els meus articles tracten temes d’actualitat ( o no) i  quasi sempre amb un punt d’humor. He dit quasi.

El 2018 publico “Postals Presents per a una mare absent”(Edicions de l’Albí) un libre poètic vital i delicat sobre l’Alzheimer  a benefici de la Fundació Pasqual Maragall.

i ara estic escrivint… Ai! que això no es pot dir.

No tinc mantres, però els estic buscant… Mentrestant practico “Cultura en Acció

Llibres

Perduts copia

Perduts

Relats de ficció i humor negre. Situacions quotidianes que no ho semblen. No són uns relats per canviar el món però si que canvien la vida dels protagonistes.

postals-presents-per-a-una-mare-absent

Postals presents per a una mare absent

L'alzheimer va entrar per la finestra de casa l'estiu del 2011. La Maria "estava bé" però ja no estava sola. L'Alzh no tenia intenció de deixar-la...

Captura de Pantalla 2020-04-21 a les 22.53.38

No recordo haver escrit res de tot això

El meu nou llibre. Recull dels millors articles-històries publicats setmanalment al diari Regió 7 entre 2006 i 2020. Ho edita: Parcir Edicions Selectes

Articles al diari Regió7... i d'altres escrits

Montserrat exprés

Potser, amb les presses, l’alcalde de Manlleu ha pres Montserrat per … Montserrat exprés Aromes. Aromes de Montserrat. Funcionen més i més ràpid que no

Benvolguda acaldessa, de Barcelona

Veient com parla de nosaltres, els de comarques que agafem el cotxe, no me’n he pogut estar… Benvolguda alcaldesa, de Barcelona Benvolguda alcaldessa, de Barcelona.

S’accepten apostes

No m’ho prenc a la lleugera, ans al contrari però… S’accepten apostes  Que fàcil que era tot abans. Llevar-te, llevar-los, vestir-los, esmorzar d’una revolada o

Gràcies! Ens agradarà molt coneixer-te i que ens coneguis