Qui sóc?

pep-garcia

Vic 1964 i a Manresa des de ben petit i és des d’on treballo. Ara dormo ( i +)  al Penedès.

Professional de la gestió Cultural i artística des de 1989. Productor, programador i distribuidor d’espectacles i arts escèniques. Organitzo, gestiono i presento quan cal actes i esdeveniments. Escric llibres, articles i guions.

Cultura en Acció 

Sóc funambulista
Sóc funambulista i no ho sabia. Només sabia que em feien por... els funambulistes...

Benvingut al meu espai web.  Casa meva. Aqui trobaràs les coses que faig, les que coses que em passen, les coses que sento, les coses que penso, les coses que m’invento, les coses que dic, les coses que escric.

Seguidor de  Bob Dylan, m’agradaria haver conegut Houdini i sóc col.leccionista de dissabtes. 

El valor de l’art està en l’emoció que pot transmetre. I l’emoció depèn de la qualitat de la creació i que aquesta estigui ben programada, ubicada i comunicada. Si no hi ha emoció o no hi ha públic no hi ha valor.

Si canvies la manera de mirar les coses, les coses canvien. Si, aquesta frase em va canviar la vida.

Treballo per l’emoció.

.el meu INSTAGRAM és….@peplageneral

download

Funambulista... com tu

Una vegada, després d'un salt al buit, el 2015, vaig fer una conferència TED. Sobre mi i sobre els funambulistes com tu. Si tens 18' i ganes d'escoltar, entra-hi, clicant la imatge. gràcies.

ORGANITZO ACTES I ESDEVENIMENTS

Organitzo el teu acte. Gran o petit. Amb cura, escoltan-te i procurant comunicar allò que cal i com cal. El dissenyo, l'escric, el " veig" i, si cal, el presento i faig de mestre de cerimònies. Actes - Gales - Debats - Llibres - i ho faig per a Institucions Empreses - Particulars - Entitats - Col.lectius... i per tu.

Faig XERRADES sobre ALZHEIMER

"10 coses que ha après amb l'alzheimer... tot i que jo no volia" és el titol de la xerrada-presentaciò que faig sobre ALZHEIMER. Per sensibilitzar, visualitzar, acompanyar, compartir... Demaneu-m'ho. vinc allà on sigueu a fer-la
Tambe n'hem fet un deliciós espectacle poètic amb piano, sorra i paraules. CONSULTEU

Mestre_de_ceremonies_ORIG

SOC MESTRE de CERIMòNIES

Soc mestre de cerimònies. Presento actes. Al meu estil, que vol dir... parlem-ne. Actes d'empresa o socials, noces, casaments ( si, el teu casament personalitzat), també cerimònies de comiat, sensibles, d'agraïment vital. El darrer adéu. Actes culturals o de causes (in)justes. Dir el que cal amb un to, el meu, personal.

ACOMIADAR-NOS DELS QUE ENS HAN DEIXAT

Acomiadar-nos dels que ens han deixat. Ens caldrà fer-ho quan ho poguem fer. Per això he decidit crear COMIAT. Per ajudar-vos a fer-ho bonic
CONTACTEU I PARLEM

COMIAT

Potser has pensat com t’agradaria que fos el teu comiat d’aquest món. Ens trobem i t’ajudo a pensar-ho i deixar-ho escrit

si se

dljqldjqdjqldjqldjqldjqldjqldjqldjqldjqljdqldjqjdlqjdlqdjlqdjlqjdlqdjlqjdj

jo que se

ldjqdjqldjqldjqldjqldjqldjqldjqldjlqdjlqdjqldjlqjdlqqllqdjqldjlqjljqlllllllllld

ser

dlqjldjqldjqdjldjqldjqdjqldjqldjqldjldjlqjdljdljdldjqljdldjdjlqdjlqjdlqdjjjjj

CulturaSegura

M'agrada

Veure com TOT el sector cultural ha sabut estar a l’alçada per convertir els espais culturals en espais segurs. I de veure com el públic de cultura es comporta com cal.

actua-noticia-noviembre-700x441

No m'agrada

Que la declaració que la cultura és un BÉ ESSENCIAL no vagi acompanyada del pressupost pertinent:

El 2%

ESCRIC

Premiat als Premis Octubre de 1987 amb la ” Guia eròtica de la Catalunya endins”.

El 2014 publico “Perduts”, el meu primer llibre de relats. ( Edicions La Mínima).

 Formo part del col.lectiu Narradors Centrals amb qui participo en el volum de relats “Tot és possible” (L’Albí 2014) i amb el col.lectiu ” Lola Palau” hem capgirat els 10 manaments amb el llibre ” Que Déu ens agafi confessats” ( L’alBí 2018) i Dies de Roses i vi ( L’Albi 2021)

Articulista i columnista setmanal des de dècades al diari Regió7.Els meus articles tracten temes d’actualitat ( o no) i  quasi sempre amb un punt d’humor. He dit quasi.

El 2020 publico un recull d’aquests articles en un llibre titulat ” No recordo haver escrit res de tot això” ( Parcir, edicions Selectes).

El 2018  “Postals Presents per a una mare absent”(Edicions de l’Albí) un libre poètic vital i delicat sobre l’Alzheimer  a benefici de la Fundació Pasqual Maragall. El 2022 convertim el llibre en un espectacle amb PIANO ( Elisenda Duocastella), Dibuixos amb SORRA ( Toni Ortiz) i paraules meves.

i ara estic escrivint… Ai! que això no es pot dir.

No tinc mantres, però els estic buscant… Mentrestant practico “Cultura en Acció

Llibres

Perduts copia

Perduts

Relats de ficció i humor negre. Situacions quotidianes que no ho semblen. No són uns relats per canviar el món però si que canvien la vida dels protagonistes.

postals-presents-per-a-una-mare-absent

Postals presents per a una mare absent

L'alzheimer va entrar per la finestra de casa l'estiu del 2011. La Maria "estava bé" però ja no estava sola. L'Alzh no tenia intenció de deixar-la...

Captura de Pantalla 2020-04-21 a les 22.53.38

No recordo haver escrit res de tot això

El meu nou llibre. Recull dels millors articles-històries publicats setmanalment al diari Regió 7 entre 2006 i 2020. Ho edita: Parcir Edicions Selectes

99eca7ee-bf47-4aaa-bd08-1b9076565469

2.000.709,61€

Un home, actualitzant la llibreta en u caixer automàtic, s'adona que el seu saldo és de... 2.000,709,61€. I no s'ho pot creure... De què va aquest llibre, en realitat? De diners? No. Parla de la sort? Tampoc. Planteja la capacitat - o no - de gestionar la sort. També de la por, la mentida, dels ecret, de l'engany, de la desconfiança, de l'ambició, de l'obsessió... De tot allò que tenim dins i un dia, per atzar, ens rebrota comun volcà. El llibre parla d'allò que t'has " trobat", allò que ara et transforma i et remou. No saps pas fins on...

Articles al diari Regió7... i d'altres escrits

Comando Mariachi

Sempre pots fer servir un… COMANDO MARIACHI De cop i volta hem sabut que un partit polític, ERC, ha enviat Mariachis a cantar ranxeres davant

Bonisme en crisi. I ara què?

Bonisme… BONISME EN CRISI, I ARA QUÈ? Bonisme. Me la miro, aquesta paraula, i d’entrada la trobo cursi, antiga, nyonya i de poc recorregut. Si