PLANS DE SERVEIS – exprés – PER A ARTISTES

Hem creat PLANS DE SERVEIS PER A ARTISTES. Perquè? Perquè creiem que podem fer coses per a vosaltres, ARTISTES. Els temps han canviat i amb ells, també, les formes de relació entre nosaltres – promotors/gestors/facilitadors de feina – i els artistes i creadors. Els papers han canviat i cadascú ha de trobar i definir el seu. I dur-lo a la pràctica. Per això m’explico. La nostra experiència de més de 20 anys en el sector, les nostra capacitats i el nostre criteri i punt de vista professional el posem al vostre abast i servei. Abans només veniem o intentàvem vendre, ara no només intentem seguir essent venedors sinó que, amb les nostres eines us volem AJUDAR A VENDRE i també col.laborar en d’altres aspectes que, junts, podreu resoldre encara millor. Per això hem ideat aquests PLANS DE SERVEIS PER A ARTISTES. Per ajudar-vos a a fer millor i més fàcil la vostra feina. Aqui us els explicitem:

CONSULTING. Per fer-nos qualsevol pregunta o consulta que necessiteu.  Consulting vol dir que hi som i que ens podeu fer servir.

PLA GESTIÓ. Per si necessiteu que us fem gestions. Burocràtiques, tècniques, d’administració. Fer-vos gestió és fer-vos guanyar temps i eficiència.

PLANS DE COMUNICACIÓ.  Moure’ns junts per fer arribar més lluny la vostra creació. En cada cas, plans a mida.

PLA WEB. El nostre web i els nostres canals 2.0 poden ser, també, els vostre canals.

PLA PRODUCCIÓ. Des de fer Producció executiva a ser una peça, temporal, del vostre engranatge.

En tots els nostres plans, compartim objectius i compartim risc. I tots estan pensats per funcionar amb tarifes de servei puntuals i també amb ” tarifa plana”.  Només cal parlar-ne en cada cas.

Anoteu-los i sàpigueu que, en qualsevol moment, ens podeu tenir a punt per treballar amb vosaltres compartint moments puntuals o de més llarga durada. Això dependrà, en cada cas, del projecte, de la necessitat, de les perspectives i sempre, sempre, sereu vosaltres qui marcareu el volum i el temps de relació.

Noves formes de treball conjunt, perquè les vostres necessitats, artistes, també han canviat.

A la foto, per una vegada, jo mateix, Pep Garcia, al despatx. Devia estar dissenyant PLANS.

COMPARTEIX

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest
Compartició en print
Compartició en email