PLANS DE SERVEIS – exprés – PER A ARTISTES

Hem creat PLANS DE SERVEIS PER A ARTISTES. Perquè? Perquè creiem que podem fer coses per a vosaltres, ARTISTES. Els temps han canviat i amb ells, també, les formes de relació entre nosaltres – promotors/gestors/facilitadors de feina – i els artistes i creadors. Els papers han canviat i cadascú ha de trobar i definir el seu. I dur-lo a la pràctica. Per això m’explico. La nostra experiència de més de 20 anys en el sector, les nostra capacitats i el nostre criteri i punt de vista professional el posem al vostre abast i servei. Abans només veniem o intentàvem vendre, ara no només intentem seguir essent venedors sinó que, amb les nostres eines us volem AJUDAR A VENDRE i també col.laborar en d’altres aspectes que, junts, podreu resoldre encara millor. Per això hem ideat aquests PLANS DE SERVEIS PER A ARTISTES. Per ajudar-vos a a fer millor i més fàcil la vostra feina. Aqui us els explicitem:

CONSULTING. Per fer-nos qualsevol pregunta o consulta que necessiteu.  Consulting vol dir que hi som i que ens podeu fer servir.

PLA GESTIÓ. Per si necessiteu que us fem gestions. Burocràtiques, tècniques, d’administració. Fer-vos gestió és fer-vos guanyar temps i eficiència.

PLANS DE COMUNICACIÓ.  Moure’ns junts per fer arribar més lluny la vostra creació. En cada cas, plans a mida.

PLA WEB. El nostre web i els nostres canals 2.0 poden ser, també, els vostre canals.

PLA PRODUCCIÓ. Des de fer Producció executiva a ser una peça, temporal, del vostre engranatge.

En tots els nostres plans, compartim objectius i compartim risc. I tots estan pensats per funcionar amb tarifes de servei puntuals i també amb ” tarifa plana”.  Només cal parlar-ne en cada cas.

Anoteu-los i sàpigueu que, en qualsevol moment, ens podeu tenir a punt per treballar amb vosaltres compartint moments puntuals o de més llarga durada. Això dependrà, en cada cas, del projecte, de la necessitat, de les perspectives i sempre, sempre, sereu vosaltres qui marcareu el volum i el temps de relació.

Noves formes de treball conjunt, perquè les vostres necessitats, artistes, també han canviat.

A la foto, per una vegada, jo mateix, Pep Garcia, al despatx. Devia estar dissenyant PLANS.

COMPARTEIX