Som perque cuidem, cuidem per ser….

cosir

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran el dia 1 d’octubre de 2020, hem organitzat – a Manresa – una gala commemorativa al Teatre Kursaal de Manresa.  Amb la presència escènica de Manel Camp, Orfeó Manresà, Salva Racero, Toni Ortiz, Mateu Peramiquel, Lluís Ribalta, Mar Puig, Pep Torras, Fina Tapias i Joan Barbé.

Organitzada per la regidoria d’Infancia, Joventut i Gent Gran de l’Ajuntament de Manresa.

El talent d’aquests artistes ha acompanyat uns video-documents ( realitzats per Pol Ribera) on una trentena de ciutadans de totes les edats han reflexionat i respost sobre.. la vida, l’edat, fer-se gran, la por a morir, el Covid-19.. Reflexions interessants de gent com tu i com jo.

Durant l’acte s’ha entregat el VI Premi del Consell de la Gent Gran que enguany ha recaigut simbòlicament en totes les persones que durant la pandèmia han ” ajudat” i, en concert, al “projecte mascaretes”.  Tres cosidores van sortir a l’escenari a recollir el premi, una escultura de l’escultor Ramon Oms, que serà dipositada a la Biblioteca del Casino.

L’acte va acabar amb ” Agraïment” una peça composada expressament per Manel Camp i estrenada aquest dia amb l’Orfeó Manresà.

Així h explica el diari Regió7

 

 

COMPARTEIX