TOMBS de PROXIMITAT. La proximitat, la qualitat i el preu.

M’agrada veure iniciatives amb sentit, valor i resultats pràctics com la campanya “ Tombs de Proximitat” que ha engegat la cia de Bellpuig TOMBS CREATIUS. El planteig és tan simple com real i es sustenta en uns principi ben clar: Cal internacionalitzar-se per obrir mercats, si, però també cal pensar en el mercat de casa, en el territori. I què se li  ha de donar al territori?  Doncs només  qualitat al millor preu possible. Aquest és l’eix bàsic del concepte TOMBS DE PROXIMITAT proposat per Toni Tomàs, un artista que crea peces d’art amb aspecte de jocs. Uns jocs amb aspecte d’obres d’art.  Un creador,  un inventor, un artesà convençut que la qualitat és imprescindible i implicat amb el seu entorn. Un invent? No, de cap manera!. Ha traslladat a la cultura el concepte de productes KM0 que tanta fortuna i bona acollida està tenint en alguns sectors, com el de l’alimentació:

Bons productes, fets a casa i oferts a preus raonables.

Toni Tomàs ha vestit una part de les seves col.leccions de km0 disposat  a oferir les seves creacions de sempre – la qualitat ni tocar-la doncs,  i cobrar el preu més ajustat possible d’acord amb les ajustades i precàries disponibilitats dels nostres programadors. Amb voluntat de treballar a casa.

I ho explica en el seu blog, on podeu llegir, compartir i demanar-li que us concreti les  condicions immillorables dels sus jocs.

Si heu de programar jocs creatius i ben fets al carrer… consulteu. En treureu profit i us sortirà a compte.

Creus que el concepte km0 pot exportar-se a la cultura?

COMPARTEIX