393 SALVA RACERO 3 vins 9 cançons 3 moments..

 SALVA RACERO Cantant, músic, intèrpret, actor i somelier

393

3 vins 9 cançons 3 moments

Amb aquest petit concert-experiènce obert als sentit, gaudint d’un moment excepcional

Cada vi té la seva pròpia identitat, així com una cançó associada, amb el seu propi segell. 393 és un viatge als sentits i a la màgia que se’n desprèn. Com a sommelier m’endinso en cada detall del vi i de la seva elaboració i miro d’encertar amb la cançó adequada al moment més especial viscut per cadascun dels viticultors i elaboradors en el procés de cultiu i creació. Compartir vi i música a l’escenari amb vosaltres – sempre des de l’admiració i el respecte per aquest treball fet amb qualitat i amb amor –  és un repte i un orgull alhora. Us convido, doncs, a descobrir moments, a gaudir els vins i a emocionar-vos escoltant les cançons d’aquest viatge. Procuraré que sortiu d’aquí més enamorats del vi i de la música que quan hi heu entrat

Disponible en formats:
SOL / DUET /  TRIO

 

Us convidem a compartir els maridatges musicals i viatjar junts en aquesta nova experiència sensitiva on les arts es fonen en una gastro-experience-musical.  En vols veure un tast?

Amb una selecció de (3) vins del vostre celler, de la vostra D.O. del vostre gust o del vostre client o… si ho voleu, us podeu deixar seduir per la tria de Salva Racero

I maridem el vi amb diferents disciplines musicals i artístiques. Alguns vins i algunes cançons són frescos i desenfadats, alegres i despreocupats. D’altres són intensos i profunds. Cada vi té el seu moment i la seva emoció associada. Igual que els té cada cançó.

També proposta amb PIANO i  temes CLASSICS

Salva Racero interpreta temes reconeguts com “Mar i Cel” ” Notre-Dame de París” ” Els Miserables” així com cançons populars de Lax’n Busto com ” Tornarem” “Que boig el món”, peces de grans veus internacionals del Pop, el Rock i l’Òpera i temes del seu darrer disc ” Immortals”.

i …
SOPAR CONCERT EXPERIENCE en TOTS ELS SENTITS

Sopar de tast amb el vostre xef ( o amb el nostre si ho voleu). Els seus plats seran la guia de la nit. Amb ells farem el guió i els compartirem, artísticament, els degustarem. I vins del vostre celler, escollits pel vostre xef o, si ho preferiu, de la nostra tria. Durant el sopar Salva Racero interpreta temes reconeguts de musicals, de pop internacional, emotives peces d’estrelles del rock i també de la cançó-pop d’aquí. Amb múltiples registres. Del jazz a l`òpera.

Plats exquisits i elaborats fins l’últim detall regats amb excel.lents vins.

Gaudint de l’extraordinària veu de Salva Racero acompanyat del – tot un luxe – gran pianista Dani Garcia.

Ganes de compartir aquesta combinació de música i gastronomia.

Tenim múltiples opcions damunt la taula per construir aquest maridatge musical.

Demana’ns i t’ho expliquem

Documents:

COMPARTEIX Aquesta pàgina

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest
Compartició en print
Compartició en email