SALVA RACERO.. vi, música, veu, cançons…

 SALVA RACERO Cantant, músic, intèrpret, actor i somelier

TORNO A RESPIRAR  

Salva Racero, ( veu i guitarra)   Marc Quintillà ( guitarres)  Jordi Campoy ( piano)

Torno a Respirar  és anar a buscar l’essència d’allò que ens arrela.  Som viatgers sense destí concret i descobrim fascinats, noves terres, cultures, horitzons. Nòmades ens porta a l’essència de les cançons. Acompanyat per Marc Quintillà a la guitarra  i Jordi Campoy al piano

Amb una veu potent i plena de matisos, el concert es mou entre el pop, les balades, els mitjos temps,  amb lletres plenes de sentit que arriben al cor. Una nit per recordar amb una tria de 20 cançons que et commouran  plenes d’emocions musicals i matisos vocals  que et faran sentir com mai.

Si voleu un FORMAT + GRAN:

TORNO A RESPIRAR amb TOTA la BANDA!!

Una explosió d’enèrgia positiva i engrescadora que es mostra en un concert vital i optimista. Un concert vibrant i apassionat, també emotiu i tendre. És així com Salva Racero enten la música i la vida.

 

MARIDATGES MUSICALS

I també us oferim les propostes amb que maridem la música i el vi:

393

3 vins 9 cançons 3 moments

Amb aquest petit concert-experiènce obert als sentit, gaudint d’un moment excepcional

Amb una selecció de vins Del teu celler del teu gust o de la nostra tria.

 Us convidem a compartir els maridatges musicals i viatjar junts en aquesta nova experiència sensitiva on les arts es fonen en una gastro-experience-musical.  En vols veure un tast?

Amb una selecció de (3) vins del vostre celler, de la vostra D.O. del vostre gust o del vostre client o… si ho voleu, us podeu deixar seduir per la tria de Salva Racero

I maridem el vi amb diferents disciplines musicals i artístiques. Alguns vins i algunes cançons són frescos i desenfadats, alegres i despreocupats. D’altres són intensos i profunds. Cada vi té el seu moment i la seva emoció associada. Igual que els té cada cançó.

Durant el concert, Salva Racero interpreta temes reconeguts com “Marc i Cel” ” Notre-Dame de París” ” Els Miserables” així com cançons populars de Lax’n Busto com ” Tornarem” “Que boig el món”, peces de grans veus internacionals del Pop, el Rock i l’Òpera i temes del seu darrer disc ” Immortals”.

SOPAR CONCERT EXPERIENCE en TOTS ELS SENTITS

Sopar de tast amb el vostre xef ( o amb el nostre si ho voleu). Els seus plats seran la guia de la nit. Amb ells farem el guió i els compartirem, artísticament, els degustarem. I vins del vostre celler, escollits pel vostre xef o, si ho preferiu, de la nostra tria. Durant el sopar Salva Racero interpreta temes reconeguts de musicals, de pop internacional, emotives peces d’estrelles del rock i també de la cançó-pop d’aquí. Amb múltiples registres. Del jazz a l`òpera.

Plats exquisits i elaborats fins l’últim detall regats amb excel.lents vins.

Gaudint de l’extraordinària veu de Salva Racero acompanyat del – tot un luxe – gran pianista Dani Garcia.

Ganes de compartir aquesta combinació de música i gastronomia.

Tenim múltiples opcions damunt la taula per construir aquest maridatge musical.

Demana’ns i t’ho expliquem

Documents:

COMPARTEIX Aquesta pàgina

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest
Compartició en print
Compartició en email