393 SALVA RACERO 3 vins 9 cançons 3 moments..

 SALVA RACERO Cantant, músic, intèrpret, actor i somelier

393

3 vins 9 cançons 3 moments

Amb aquest petit concert-experiènce obert als sentit, gaudint d’un moment excepcional

Cada vi té la seva pròpia identitat, així com una cançó associada, amb el seu propi segell. 393 és un viatge als sentits i a la màgia que se’n desprèn. Com a sommelier m’endinso en cada detall del vi i de la seva elaboració i miro d’encertar amb la cançó adequada al moment més especial viscut per cadascun dels viticultors i elaboradors en el procés de cultiu i creació. Compartir vi i música a l’escenari amb vosaltres – sempre des de l’admiració i el respecte per aquest treball fet amb qualitat i amb amor –  és un repte i un orgull alhora. Us convido, doncs, a descobrir moments, a gaudir els vins i a emocionar-vos escoltant les cançons d’aquest viatge. Procuraré que sortiu d’aquí més enamorats del vi i de la música que quan hi heu entrat

Disponible en formats:
SOL / DUET /  TRIO

 

Us convidem a compartir els maridatges musicals i viatjar junts en aquesta nova experiència sensitiva on les arts es fonen en una gastro-experience-musical.  En vols veure un tast?

Amb una selecció de (3) vins del vostre celler, de la vostra D.O. del vostre gust o del vostre client o… si ho voleu, us podeu deixar seduir per la tria de Salva Racero

I maridem el vi amb diferents disciplines musicals i artístiques. Alguns vins i algunes cançons són frescos i desenfadats, alegres i despreocupats. D’altres són intensos i profunds. Cada vi té el seu moment i la seva emoció associada. Igual que els té cada cançó.

També proposta amb PIANO i  temes CLASSICS

Acompanyat d’un pianista – i d’un piano de cua – Salva Racero, interpreta cançons que han format part de la seva dilatada carrera com a cantant de musicals, semilíric i stadards de Jazz entre altres cançons que formen part del seu repertori personal com; Tornarem, Que boig el món, Nessun Dorma (Puccini), The Show must go on (Queen), YesterdayStand By me, Cançó d’Osman (Mar i Cel, Dagoll Dagom), Els Miserables, Notredame de Paris….. Un cartell de cançons de molta entitat que faran traspassar els teus sentits i t’ajudaran a maridar millor amb tots els vins.

i …
SOPAR CONCERT EXPERIENCE en TOTS ELS SENTITS

Sopar de tast amb el vostre xef ( o amb el nostre si ho voleu). Els seus plats seran la guia de la nit. Amb ells farem el guió i els compartirem, artísticament, els degustarem. I vins del vostre celler, escollits pel vostre xef o, si ho preferiu, de la nostra tria. Durant el sopar Salva Racero interpreta temes reconeguts de musicals, de pop internacional, emotives peces d’estrelles del rock i també de la cançó-pop d’aquí. Amb múltiples registres. Del jazz a l`òpera.

Plats exquisits i elaborats fins l’últim detall regats amb excel.lents vins.

Gaudint de l’extraordinària veu de Salva Racero acompanyat del – tot un luxe – gran pianista Dani Garcia.

Ganes de compartir aquesta combinació de música i gastronomia.

Tenim múltiples opcions damunt la taula per construir aquest maridatge musical.

Demana’ns i t’ho expliquem

Documents:

COMPARTEIX Aquesta pàgina